Sunday, February 5, 2012

RINDU SAHABAT :')

ASSALAMUALAIKUM

Sebelum mulakan meng-update story dekat blog nie , baca bissimillah dulu la : ) Alhamdulillah sudah masuk bulan kedua pada tahun 2012 ! semua berjalan dengan lancar : ) aminn . Assignment pun makin banyak cuma lecturer ada yang resign sudah :'( sedih ouh ! KAMI RINDUKAN MISS SYLVIA JOE ! okayy sekarang aku nak cerita tentang SAHABAT : ) Sahabat yang ikhlas bersama dengan kita ialah sahabat yang sanggup susah senang bersama-2 tak kira apa pun . Mencari sahabat yang setia sangat lah sukar tapi mencari sahabat yang sangat lupa kawan sangat lah senang . Aku bukan tujukan pada sesiapa tapi aku cuma ingin berkongsi cerita . Kisah ini banyak berlaku dalam kisah hidup seharian kita tanpa kita sedar ! Walaubagaimanapun , memaafkan lebih baik daripada tidak bertegur kan ? : )

Aku mula rindukan kau sahabat tapi aku tertanya-2 apa kau pun merindukan aku juga ? kalau benar kau rindukan aku , alhamdulillah : ) aku sangat bersyukur ! YAALLAH kau maha pengampun lagi maha penyayang , tolong lah hamba mu ini untuk mengeratkan hubungan kami semula yang mulai tidak bertegur :'( hamba mu ini sangat lah tidak menahan tapi apakah hamba mu itu juga mempunyai perasaan yang sama ? Insyaallah dengan izin mu kami bersatu semula :') Aminnn...

My BABY ! i miss you so much ! :') hurm , kalau kau baca post ini aku minta maaf tapi aku betul-2 sayangkan kau ! Aku harap kau faham . 


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.